Lite humor i hostan och snörvlet

Jag säger bara...titta och nut.
och en grej till

Det där med skolan är bara för härligt...

Nostalgi och hosta

Är inte helt hundra. Och hostar man sönder halsen och har lektioner hela dagarna blir det inte så bra. Idag är jag hemma. Har jobbat några timmar nu på morgonen, men ni kaosar huvudet ihop och jag har en nostalgisk Winnerbäck-period.

Tänkte jag skulle förmedla lite av mina känslor via Lasse. Han vet hur man gör och han är otrolig. Det finns alltid någon låt som passar dagens sinnesstämmning.

Började min dag med De tomma stegen och Elegi. Fortsatte med ofta åerkommande inslag i mina perioder som Mareld, Hugger i sten och Du gamla fria nord.I sammanhanget är det även viktigt att få med Jag har väntat på ett regn och De sista drömmarna.

Även Hugger i sten, Kom änglar och Timglas är nästan alltid med, men inte idag. Tror att det kan bero på att jag är så övertygad om att min underbara Daniel kommer hem och kramar om mig ikväll efter jobbet. Kärleksdepp är INTE en del av min sinnesstämmning idag.

Lyssna och njut!

Saknar systra mi

Fick lite kvalitetstid med min ygsta syster häromdagen...eller jag fick i alla fall lyssna till när hon sov. Det är intressant. Få som gnisslar tänder som hon.

Så jag har fått lite blodad tand vad gäller att träffa mina systrar...så idag blir det ett litet inlägg om hon den där som är sååå långt bort. Hon kommer förövrigt hem snart. Intalar mig att det är snart i alla fall....

Idag har varit en skitdag och jag skulle nog behöva Helenas självförtroendekick idag. Men jag får nöja mig med att titta lite på bilderna på hennes blogg. Har ni inte varit inne och kollat där så gör det. Om inte annat får man se solen och det är mer än man kan här hemma.

Många kramar till Helena och Sarah som är på fri fot.


Mia och Magnus bröllop i juni 2008 - En fundersam lite Helena i fin klänning.
Observera även att jag har gråtit bort allt mitt smink

Söndagspyssel, brev från NZ och stolta vårdnadshavare

Söndagen har varit en riktig städa-, tvätta- och fixadag. Klockan åtta gick prinsen min upp och tvättade och lät mig sova ut. Underbar kille den där Daniel. Sen blev det en helstädning av köket och vardagsrummet. Härligt

Fiskarna har äntligen fått nytt vatten. De stackarna har fått lida mycket sedan i julas. Våra torsdagskvällar som tidigare har varit tillägnade våra små vänner har fått ett helt annat innehåll sen i julas. Vet inte rikitgt hur vi två lyckas, men det går inte en enda vecka utan att vi har det fullplanerat och ibland känns det som om vi bara lyckas hålla näsan över vattenytan och överlever dag till dag. Men vi ska försöka få lite rutin på livet snart igen. En bra början är att se till att fiskarna har det bra i alla fall...speciellt nu när vi har blivit stolta vådnadshavare till ytterligare en liten parvel...och...håll dig i hatten...vi hittade ett litet malyngel. Det kanske inte låter så underligt...men det är ganska udda. För det första är det så vitt vi vet inte helt vanligt att malarna ynglar av sig...och för det anda är det två olika malarter som har lyckats få till det.

Nåja...Nu ska vi bara se till att den lilla pysen överlever...och det skall bli intressant att se om vi har fler någonstans...

Till sist vill jag bara meddela att jag har fått snigelpost från min syster...och hon har inte glömt vad jag gillar trots att hon är sååå långt borta. Ett brev i alla ära men ett pyssel- och pusselbrev är extra kul tycker jag. En Skiwi-fågel fick jag...stilig den blev va?


Värt att notera är att det finns två mössor till som man kan variera snyggingen med om man känner att det börjar bli lite förmycket vardag över den lilla Skiwin.

Tack sötnöten min!! Längtar tills du kommer hem!!

25årsfest

Igår var Daniel och jag på party för att fira min barndomsvän Sofias födelsedag. Det blev en lyckad tillställning med mycket god mat, jättegoda drinkar, trevligt sällskap och skojiga lekar och spel. Mitt lag van!!

Tack för en trevlig kväll Sofia så ses vi kanske nästa vecka eller så...den 3/3...vilket minne jag har...

Kramar

Lilla Lina

Igår var jag och hälsade på lilla Lina och hennes föräldrar i Kode. Världens mysigaste och sötaste! Hade en jättetrevlig och mysig eftermiddag och kväll. Hoppas att det kan bli tradition. Och snart flyttar de ifrån sin lilla skokartong in till det jättefina huset! Det skall bli kul!

Tack för igår!


Teneriffa

Underbart! VI gjorde ingenting...


Löste korsord och läste böcker


Åkte med en katamaran...enda utflykten


Resten av tiden låg vi vid poolen, njöt av solen och tyckte om varandra i vämen...

Inga kommentarer


He will try to fix me

Tack för att du orkar med mig och att du finns för mig när nätterna är mörkare än vanligt



When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home,
And ignite your bones,
And I will try to fix you,

High up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Fix you
By: Coldplay


Äntligen kan man publicera

Nu är det inte längre någon hemlighet att Jonny, Carro, Daniel och jag fotograferades som galningar innan jul. Detta innebär att jag nu kan lägga upp några av de fantastiska bilderna här på min blogg. Jag kan säga att fotograferna (ja, de var faktiskt två stycken som jobbade som tokar) inte hade någon lätt uppgift. Först blundade jag på bilderna, och när jag väl hade så många lila blixtfläckar i ögonen att det inte var någon idé att blinka längre var det Daniels tur. Tillslut bröt Carro ut i ett gapskratt som smittade av sig på oss alla fyra och under den perioden var det inte så många bilder som blev så bra. Jonny var nog den enda som såg okey ut på alla bilderna. Vill därför tacka Kigge (som av någon underlig anledning vill han bli kallad för Arngrim) och Johanna den underbara! Ni gjorde ett underbart bra jobb som resulterade i två fina inramade bilder som numera pryder en lägenhet i Norrköping.

Resultatet blev följande:



Som sagt: Fotograferna hade det inte lätt




Men de gjorde ett bra arbete med inte så vana modeller

Kankse kan jag lägga upp lite fler bilder, men inte nu...ni, mina kära fans, får ha någonting att tråna efter.

VFU

Nu har jag äntligen kommit ut i verkligheten igen. Det är skönt. Härligt att träffa elever och höra unga människors tankar om livet igen!!

Är på en högstadieskola nu. Nya Påvelundsskolan. Det är spännande. Det absolut mest intressanta är att: när jag gick i sjuan var jag sååå himla stor, för att inte tala om hur klok och mogen jag var när jag slutade nian. Men när jag nu ser de små liven som jag skall undervisa i fem veckor inser jag hur ytte-pytte-liten jag var. Trots allt.

Nåja, har mina första lektioner på fredag och då ska de små liven få se hur en 25-åring fixar biffen. Deras nuvarande lärare är ganska rar...men inte jag. Jag har redan varnat dem...och om de kollar in min blogg så lär de inte komma till skolan de närmsta fem veckorna.

I morgon kommer jag sitta vakt på nationella provet i svenska - skrivdelen. Det var längesen jag satt skrivvakt. Och nästan lika längesen jag skriv tenta också.

Nu kom min vän så nu ska jag vara lite social.

Kramra

En liten varning

Jag har:

Ett jävla humör som jag har svårt att tygla

Jag är:

En otacksam jävel
Feg
Idiot

En liten varning till alla att inte komma allt för nära. När det smäller vet man adrig vad som kan hända.

Akta så att Annas vrede inte drabbar dig med!

RSS 2.0