Allt jag lärt mig hittills

Snart är det konsert. hur skall jag kunna berga mig till lördag om en vecka. Har längtat som en galning och idag träffade jag dessutom Navids största fotostalker - Kigge. Kan inte bli bättre!

En liten resume av veckan som gått...

Måndag - Tja, vad hände då...försökte nog formulera mitt PM å det gick sådär bra...
Tisdag - Hade populärlitteraturföreläsning. Najs...Borde ha gjort klart mitt PM på förmiddagen, men jag fikade med  Pernilla iställer. Mycke kaffe, snack å mys blev det!
Onsdag - blev trots allt klar med PMet på tisdagkväll. så äntligen kunde jag slappna av...not...då var det uppsatsseminare och massa mer att läsa och fundera över
Torsdag - Plugg plugg å å ter plugg...täffade flower-power på götaplatsen och blev bilvakt. Började dagen med att baka äpplepaj till Fia som fyllde år i onsdags. Fikade efter föreläsningen när vi satt ett gäng och gick igenom hemtentarn. Det blev uppskattat med paj. Till å med Blomman fick en liten bit på stadens torg.
Fredag - Hemtenta och systermys! En bra kväll när jag tog hand om min underbara sambo. Han fick lite extra uppskattning för att han står ut med att jag är jag...

Idag har jag skrivit klart första frågan om litterär kompetens på hemtentan. Jag tror att det har gått bra. Sen lagade pärlan mat och jag fixade paj till Syster och Kigge. Det blev två pajer...en vanlig och en vegansk. Det blev intressanta diskussioner och Kigge har en del av mitt hjärta bara genom att vara den han är. Underbar. Tur att du är kvar när Syster åker iväg. Vi får hålla ihop vi som blir över...

Nu kommer jag förhoppningsvis skriva lite mer när jag skriver hemtenta. Det brukar vara så att jag gör allt annat än det jag skall göra när jag pluggar.

Måster ju berätta om hur det är att ha två inneboende också. Vi blir en stoor familj här hemma snar. Två pojkar en sötis en hund å så jag å Victor.

Det kommer ett eget inlägg om min lyckomaskin snart...allt för att ni som läser skall få mer att se fram emot när nästa avsnitt av mitt liv kommer upp på bloggen...

Tror att jag skall sova nu, det börjar bli lite svråt att hålla koll på om jag skriver smarta saker eller om det blir som vanligt.

Kom och hämta din kniv
Det börjag bli sent
Den sitter fast mellan dina revben

Jag längtar...gör du??

Nudelmiddag

Hej å hallå i höststormen alla mina fans!!

Det blir inte så offta mellan gångerna och jag har massor med alldeles underbara ursäkter. Alla kan jag inte dra här för det är inte till för allas ögon men endel skall jag dela med mig här neden. Inte för att det kanske intresserar er så mycket, men jag behöver skriva av mig!

Jag skall börja skriva mitt examensarbete med stort X. Det kommer bli jättebra och det skall bli jätteskoj. Men just nu känns det lite motigt minst sagt. Har precis lämnat in PM som inte blev alls som jag hade tänkt mig. Det blev kort och ofullständigt. Det är metodavsnittet som stär lilla annas hjärna. Förra terminen läste jag en massa metod och nu verkar det som om vi inte skall ha någon alls vilket resulterar i att jag är alldeles borta från banan. Fattar ingenting (blond och blåögfd kanske).

Dessutom skall vi ha hemtenta snart. Vet inte alls vad den kommer att handla om eller om jag kommer kunna svara på en enda fråga. Det är Tomtens fel. Inga personangrepp på min blogg så....han benämns bara som tomten. Är någon intresserad av att veta med så berättar jag mer än gärna över en kopp kaffe en dag,...

Ytterligare ett dessutom kommer här...vi skall ha en muntlig tenta som tydligen är tuff att klara. Anna skall korvstoppas och det gillar hon inte alls!

Nu skall jag äta middag. Det roligaste mästerkocken kom på idag var alltså nudlar. Det är inte bra när inte andrekocken Daniel är hemma och styr upp mina matvanor

puss till alla goa som lyser upp min höstdepp

Huvudvärk och kaffepause


Jag är fast i kaffedrogen. Espressohouse, vad hade jag gjort utan er?

Har haft huvudvärk sen i fredags. Man skulle kunna tro att det berodde på att jag var ute å partade, men icke. Om jag hade haft lite kul innan jag fick ont, men så var det inte.

Fredagen blev helt galen. bokmässan var trevlig och på kvällen var det party...Vi hade kul trots allt och Helena kom hem tillslut. Bra! Tur att Daniel kunde köra...och stanna...

Lördagen försvann i ett enda stort töcken...trots en ganska nykter fredag önskade jag att min hjärna inte skulle sprängas.

Söndagen spenderade jag med näsan i böckerna. Låter tristare än det var. Läser populärlitteratur nu...bara roliga böcker!!

Måndagen var ångestdag eftersom jag skulle bestämma mitt uppsatsämne...

Tisdagar är numera min favodag eftersom vi har föreläsningar med min favofröken Dag. Han imponerar hela tiden på mig. Förstår inte hur man kan ha så mycket humor när man är så stel och samtidigt vara så bra och knasig. Tja...Dag är obeskrivlig helt enkelt.

Onsdag - idag - massage. Malin är min pärla. Hon har räddat mitt stackars huvud och min onda rygg i över två år nu. Hur orkar hon. Det kanske underlättar när man får betalt för det...men men. Hon är i alla fall en pärla. Trots att jag har mer ont i skallen nu jämfört med tidigare idag så vet jag att det kommer bli bättre i morgon. Hon tyckte det var intressant att jag hade så snea axlar. Så skällde hon lite på mig när jag sa att jag sitter å läser hela dagarna utan att byta ställning. Jag vet...och jag har inte någon ursäkt...jag är elak mot min stackars lilla kropp.

I morgon är det föreläsning som gäller. Inte med Tomten utan med Ann. Det skall bli bra. Hon är bra. Det är skönt att läsa svenska igen för fröknarna är bättre där än de var på median har jag insett. Känner mig som hemma och jag blir inspirerad att undervisa igen. Det var ett tagsen. Å det är bra att jag får en liten kick nu för jag började just tvivla på att det skulle bli bra.
Kanske skall jag fika med Mia i morgon. Skulle på konsert med henne å hennes kille. Men min hjärna pallade inte trycket riktigt. Blir bra med en kaffepaus i vardagen i morgon istället.

Kaffe. Vad skulle jag göra utan kaffe??? Oj oj...
kram till alla glada

RSS 2.0