Det är full fart här där jag är

I onsdags var meningen att jag skulle parta med Pernilla ute på landet med kossorna...men jag orkade helt enkelt inte. Det har varit så himla mycket den senaste tiden så jag gav änna upp där på onsdagen. Efter en kort pluggvecka där vi fick gjort en himla massa flydde jag alltså ut till landet. Emellertid pysslade jag lite med Carro innan jag körde ut Helena, Daniel, Naima och mig till paraduset på Orust.



Hadde fått lite Traderavinster som jag var tvungen att testa. Kul med pyssel!!


Mina Pluggisar. Denhär bilden säger allt...inget att undra på att vi fungerar så bra tillsammans!!


På lördagen bar det av hemmåt efter några dagrs andrum. Nu var det dags att sätta igång igen och vi började med att rengöra sovrummet och Charlys rum. Och det var rengöring på riktigt!! Så skitigt och läskigt det var att skrubba fönsterkarmarna. Tur att jag hade min städpatrull med mig.


Sara i full gång med att göra i ordning och torka av bokhyllan med tillhörande böcker...Duktig flicka!


Arbetsledaren själv...


Det var smutsigt överallt...uch och fy...men nu är det rent


Namsen hade gått och gömt sig. Hon gillade varken damsugaren eller att vara ifrån Husse och Matte så länge. Dessutom hade vi varit osams större delen av helgen så hon gillade inte alls mig denhär dagen...Men nu är vi vänner igen: tror jag ;)


Underbar kommentar från min kloka syster: Jag älskar Vim. Det fungerar hur bra som hellst!!
Jobbigt att det är Ajax hon håller i handen bara,


Vi har ett fönster som går att öppna!! Det är underbart!!


Resten av fönstrerna är igenplastade. Pisstrist!!


Växterna trivs sådär bra...och jag har, vid ett flertal tillfällen, gått ut och i min enfalld trott att vädret var okey och sen visar det sig att det spöregnar. Lagon kul...bara att vända och sätta på sig stövlarna


Under städningens gång åkte tavlorna ner. Först kontrollerat för att bli avdammade och sedan mer okontrollerat för att gå i bitar...Men det är fina bilder i alla fall...inramade...utan glas...

***

En ny vecka med fullt upp. I måndags vad det en segisdag igen, men jag fick gjort endel och kvällen slutade med Rosévin, grill och mys med Daniel, Jonny, Carro och Naima.  När Jonny och Daniel kom upp från källan hade de med sig Daniels radiostyrda bil upp. Det var längesedan jag såg den. Jonny var helt klart på och de gick ut för att testa. Batteriet höll i ca 24 sekunder och det var två slokiga killar som insåg att bilen och kontrollen behövde laddas lite till. Kanske blir det en ny åktur idag?!?



Idag tar Viktor, Sarahs bror, studenten. Massa grattis till dig och sorry att jag inte kunde komma. Det är som sagt lite mycket nu. Har två eller tre projekt på G förutom att jag håller på att plugga...men jag kan inte gå närmare in på det för tillfället. Efter den 7:e så skall jag bli lite mer detaljerad...


Idag är en ny dag med plugg och grejer., Såhär ser en icke utexaminerad lärare ut. VIlle bara ge en före-bild innan så jag kommer ihåg hur jag såg ut innan den stora dagen!!

Saknar Johanna...ville bara meddela det...

Pussar till alla som vill ha och förtjänar det!



Helgen har varit...

I fredags hade jag bestämt mig för att inte göra någonting alls. Äta choklad och dricka cola var planen. Carro räddade mig från sängen och det blev en mysig eftermiddag med pysselplaner, rosévin och lax. En lunch/fika på stan och fram och tillbaka mellan hemtex och åhlens. Tillslut hittade vi det vi ville ha och till det billigaste priset också - sikken dag.






Vi tog bilen in till stan för Helena hade lite prylar i den som hon inte ville ta på bussen. Inte ett bra drag sådär i efterhand. Vi var inte direkt ensamma kl tre en fredag. Carro passade på att ta lagom smarta bilder på chaffisen...snyggt va??



Passagerarbilden är bättre

Lördagen spenderade jag hos Magnus, Mia och Lina. Det var jättemysigt!! Tack för en god lunch och trevligt sällskap. Sen bar det av till Carro för att pyssla, titta på Patrik 1,5 och melodifestivalen. Spännande, men låååång. Bidde en sen kväll.

Söndagen var en seeeeg en. Kom inte ur sängen på hela dagen, och när jag väl gjorde det höll huvudet på att explodera. Inget kaffe på hela dagen. Inte bra!!

En mysig kväll med min underbara framför Nothing Hill. Hade tankar på att gå på bio, men var intre riktigt taggade för det. Men det blev mysigt i alla fall. Kanelknäcke kaffe och en bra film. Ett vinnande koncept helt enkelt.

Nu är det måndag igen och det är inte långt kvar innan jag är fröken. Men innan dess skall jag och min grupp arbeta som små tokar. Inget skall få stoppa oss nu. Väntar på Linda och Pernilla som dyker upp vilken minut som hellst. Kaffekokaren går varm och vi kommer göra ett kanonjobb idag. Det känner jag på mig.

Ha en bra dag...det skall jag!!

Resumé

Jag har inte skrivit på länge om det är någon som har missat det. Jag har gjort allt annat än att blogga och plugga - och det har gått ganska bra faktiskt...VIll bara passa på att be min grupp - Linda och Pernilla - om ursäkt. Det är mycket som snurrar och har sig... 

Systeryster kom hem den 24e april och innan dess vad det planeringshelg uppe i Delsjöområdet. Mamma blev lite rastlös när jag njöt av solen en studn.


En vacker blomma bidde det...eller??

Det blev ett sjudundrande party när Helena och Sarah väl ehagade dyka upp på flygplatsen. Det tog ett tag och tårarna flödade redan innan de han ner för trappan på Landvetter. Hela familjen var samlad och banderollen var klar. Har ingen bild på den för tillfället, men den var stilig! Mamma och jag kämpade som små tokar. Efter alla kramar och pussar på flygplatsen bar det av till skutan för oss som inte skulle passa Helena och Sarah. Det var många intressanta ursäkter som blev till i stunden hetta. Viktor var och fixade med en båtmotor, Eva lämnade tillbaks en blus, jag var på obligatoriskt seminarium och Daniel och pappa jobbade.

Det blev mycket köttfärs stekt och sara såg till att vi hackade massa mycket jättemånga lökar. Micke var intre helt nöjd. Maten blev i alla fall tillslut bra och Sarah och Helena var supernöjda. Jag var trött som aldrig förr och helgen hade bara börjart. Varför händer allt på samma gång för.


Sötnöten

Först var det en konfirmation som skulle fixas och jag hade lite fixa- och trixa-jobb. Det bidde lite gjort på lördagen och sedan var det fullt ös i kuvös från tidigt söndagmorgon till sena kvällen. När jag varit och fixat konfirmationslokalen och kikat förbi kyrkan kl 11 så var det dags att fara till dop. Lilla LIna skulle döpas och det började kl 13 i kyrkan i Kode. Lite mat och en konfirmationspresent senare så var Daniel och jag på G. Efter lite mat och bebismys åkte vi tillbaka till Ale och kramade om den nykonfirmerade Marcus.


Anna fick pyssla lite - mysigt



Det ska startas tidigt - trodde inte att sötnosar skulle ta natvarden...;)


Helgen efter var det dags att ta det lite lugnt. En spelkväll med räkor och rosévin. Nice!!






Mamma och Daniel var oslagbara i Qluedo

Under lördagen kom kusinerna, Mia och LIna föri och käkade lite middag. Helena, pappa, Jonas och Magnus hade seglat Jonas båt till lysekil och Daniel var taxichaffis. Myspys vad det i alla fall


Sotnosar


Skepparen själv


Det är vår i Göteborg. Underart!!







Lite kli i ögat ibland, men det är det värd

Mitt senaste projekt är en doppresent till kompisens kompis dotter. Det är sådan avkoppling att pyssla...hoppas det blir bra...har i alla fall fått godkänt från vännen min...bra.


Sköäldisen är en tjockis...men sööt ändå!!




RSS 2.0