För mamma... ;)

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här…och mamma har tröttnat. Det känns bra att i alla fall ha en trogen läsare! Tack mamma!! ;)

Det har ju varit en vår som har varit fullt upp. Eller, i alla fall känns det som om det har varit mycket, men när jag tänker efter så är det kanske inte så mycket. Dock är det spännande saker som har tagit min tid och energi. 

Jag har lyckats pyssla lite sommarkort och där fick jag meddela min stora nyhet...en liten knubbis är på G...





En liten tjuvtitt - V 19+1


Min fina goding! Det är märkligt att titta på bilder av någon som man aldrig har träffat. Men våran lilla knubbis ser ut att ha det bra...och jag tycker det ser ut som han/hon blåser såpbubblor...eller...och då måste man ha det bra ;)



Finaste


Men det är inte bara vår lilla goding som växer...det gör jag med...

V. 17+6


Jag är inte helt nöjd med att vara med på bild, men eftersom det är magen som är i fokus så kan vi ju bara ignorera mitt underliga ansiktsuttryck... ;)

V. 19+5


Det både syns och märks att det växer...och nu börjag jag känna den lilla vildingen där inne ordentligt. Det är kul och märkligt!!

Min vår har varit full med roliga fester och underbara upplevelser!


Härlig vårdag och ett jättefint bröllop! Helena och Erik - tack för en härlig dag!! 24/4



Fina Mia och goa Henke gifte sig 1/5. Solen började skina precis när de gick ut ur kyrkan! Ännu en jättefin dag och ett härligt bröllop!!

Med tanke på att jag inte har varit på bröllop, bal och 50-årskalas på ett bra tag så känns det lite fånigt att det har varit så mycket på så kort tid. 5 partyn på 4,5 månader...Jag tenderar ju att bli trött och illamående på kvällarna nu mera vilket är lite trist...och det har varit typiska kvällsaktiviteter....men jag skall inte klaga. Det har varit kul!! Och jag är så glad för mina vänner som gift sig!! Modiga klubben!!

Nu är det Midsommar som väntar och jag tror tyvärr att jag har förlorat min trogna vän i "nyktra klubben"...Men tack för att du har varit ett bra stöd Jonny. Du är alltid välkommen tillbaka in (fram till november i alla fall)!

I morgon skall vi till barnmorskan och kolla så att alla mår bra. Det ska bli kul. Idag går jag in i veck 21 (20+0). Nu är det bara hälften kvar!! ;)


Skall försöka bli lite bättre på att lägga upp bilder och texter. Men vi får väl se...jag lovar inget...


Tack för en fin födelsedagsfest...det var gott och trevligt!


Kramkram

-Anna & en vild knubbis i magen ;)


RSS 2.0